Ordinador

Return To Grace arribarà a PC el 30 de maig

L’estudi independent Creative Bytes Studios, ha anunciat el llançament del seu últim joc, Return to Grace, el pròxim 30 de maig. Aquesta aventura narrativa de ciència-ficció, desenvolupada pel mateix equip de The Vale: Shadow of the Crown, ja es pot afegir a la llista de desitjos a través de Steam i Epic Games Store.

Return to Grace segueix l’arqueòloga Adamari «Adie» Ito en el seu viatge el 3820 DC, mentre intenta descobrir la veritat sobre la intel·ligència artificial coneguda com «Grace». El joc es desenvolupa en una estructura retro-futurista a Ganímedes, on els jugadors hauran de resoldre puzles i trobar pistes per resoldre el misteri. Tanmateix, presenta diferents camins narratius i múltiples finals, afegint pes a cada decisió presa durant el joc.

Adie està acompanyada per una sèrie de personatges AI, que ofereixen suport i afegint-se a l’ambientació de ciència-ficció. Aquests personatges estan totalment doblats, amb la col·laboració de Karen Knox (Far Cry 6, Assassin’s Creed Syndicate), Athena Karkanis (Suits, House of Cards), Alexandra Ordolis (The Mist, Shadowhunters) i Dick Terhune (Diablo Immortal, Vampire: The Masquerade – Swansong).

“Ens vam quedar impressionats amb la recepció de The Vale: Shadow of the Crown i esperem que els jugadors acolliran Return to Grace, i la seva narrativa inspirada en la ciència-ficció dels anys 60, amb el mateix entusiasme”, va dir Paul Caporicci, CEO de Creative Bytes Studios.

Return to Grace estarà disponible per a Windows a través de Steam i Epic Games Store. El joc presenta una investigació de ciència-ficció i oferirà diferents finals depenent de les decisions del jugador.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.