Ordinador

Pren part durant la Revolució Francesa a Liberté

Pren part durant la Revolució Francesa a Liberté

Superstatic i Anshar Publishing han anunciat que el seu proper joc Liberté, un roguelite basat en un joc de cartes situat durant la Revolució Francesa, estarà disponible a Steam el 23 de maig de 2023. El joc, que combina una mecànica de combat ràpida amb la construcció de baralles, situa els jugadors en la pell de René, un civil atrapat en una enorme intriga que involucra les quatre faccions més influents de París.

Liberté no és una simple narració de la Revolució Francesa, ja que els jugadors han de col·leccionar cartes, fomentar aliances i descobrir la veritat sobre la misteriosa Lady Bliss, una invasora d’una altra dimensió. Amb més de 100 cartes de talents i habilitats per triar, els jugadors poden construir un estil de joc únic i personalitzar els seus avatars amb diferents aspectes.

A més de jugar com a René, els jugadors poden fer servir l’habilitat de canvi d’aspecte per adoptar el paper d’altres personatges. En navegar per les carrers devastades per la guerra de París, es trobaran amb enemics i hauran de lluitar contra les malediccions de Lady Bliss.

Inspirat en esdeveniments reals, personatges i arquitectura de la Revolució Francesa, Liberté ofereix més de 40 hores de diàleg i submergeix els jugadors en un món al llindar de l’annihilació. El joc presenta quatre faccions úniques per donar suport, afegint un element d’estratègia al gameplay.

“Estem encantats de donar finalment als jugadors una data de llançament per a Liberté més endavant aquest mes”, va dir Kajetan Wyrzykowski, dissenyador narratiu. “Creiem que l’ambientació parisenca i el sistema de cartes fàcil de comprendre, però difícil de dominar seran fascinants des del primer dia, i no podem esperar a veure els jugadors guiar René cap a la victòria.”

Liberté estarà disponible a Steam per 19,50 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.