Nintendo PlayStation

Microids i Meridiem anuncien The Sisters 2: Road to Fame

Microids ha anunciat el llançament de The Sisters 2: Road to Fame. Aquest videojoc de festes de món obert estarà disponible en format físic per a Nintendo Switch i PlayStation gràcies a Meridiem Games. Permetent als jugadors embarcar-se en una aventura plena d’acció i història totalment original inspirada en la sèrie de còmics «The Sisters».

Els jugadors podran gaudir d’una experiència de joc en solitari o amb amics, completant minijocs, missions i competint per convertir-se en la propera superestrella de les xarxes. The Sisters 2: Road to Fame també presenta millores en els dissenys i llocs de la ciutat, nous personatges i 24 minijocs que garanteixen hores de diversió.

El joc estarà disponible per reservar a la tardor de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.