Jocs en català Sector

Últims dies per inscriure’s al Programa d’Incubació de videojocs d’El Modern

El Modern, el Centre Audiovisual i Digital de Girona, va anunciar el llançament d’un programa d’incubació de videojocs adreçat a ajudar graduats recents, equips emergents i empreses del sector dels videojocs. El programa oferirà als equips seleccionats accés a una sèrie de serveis, incloent-hi assessorament empresarial, sessions de mentorat i formació a càrrec d’especialistes del sector, així com un espai físic de treball a El Modern per a un màxim de tres membres per equip.

Els equips seleccionats rebran també una subvenció de 4.000 euros cada un, i tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes en un DEMO DAY amb editors i distribuïdors del sector. No obstant això, els equips hauran de comprometre’s a assistir a un mínim de 4-6 hores de sessions de formació i assessorament per setmana, i hauran de disposar del temps i la flexibilitat necessaris per desenvolupar els seus projectes durant el programa de sis mesos.

En general, el programa ofereix una gran oportunitat per als desenvolupadors emergents de videojocs per rebre suport i orientació mentre treballen per establir-se en el sector. Qualsevol persona interessada pot presentar el seu projecte fins al divendres 12 de maig.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content