Jocs en català Sector

Últims dies per inscriure’s al Programa d’Incubació de videojocs d’El Modern

El Modern, el Centre Audiovisual i Digital de Girona, va anunciar el llançament d’un programa d’incubació de videojocs adreçat a ajudar graduats recents, equips emergents i empreses del sector dels videojocs. El programa oferirà als equips seleccionats accés a una sèrie de serveis, incloent-hi assessorament empresarial, sessions de mentorat i formació a càrrec d’especialistes del sector, així com un espai físic de treball a El Modern per a un màxim de tres membres per equip.

Els equips seleccionats rebran també una subvenció de 4.000 euros cada un, i tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes en un DEMO DAY amb editors i distribuïdors del sector. No obstant això, els equips hauran de comprometre’s a assistir a un mínim de 4-6 hores de sessions de formació i assessorament per setmana, i hauran de disposar del temps i la flexibilitat necessaris per desenvolupar els seus projectes durant el programa de sis mesos.

En general, el programa ofereix una gran oportunitat per als desenvolupadors emergents de videojocs per rebre suport i orientació mentre treballen per establir-se en el sector. Qualsevol persona interessada pot presentar el seu projecte fins al divendres 12 de maig.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.