Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Hilltop Studios revela un avanç de Lil’ Guardsman

L’estudi independent Hilltop Studios, en col·laboració amb Versus Evil, ha ofert als fans una visió del seu esperat joc d’aventura narrativa basat en deducció, Lil’ Guardsman. Aquesta vista prèvia arriba abans del llançament del joc més endavant aquest any per a PC, Nintendo Switch, PlayStation i Xbox Series.

A Lil’ Guardsman, els jugadors assumeixen el paper d’una jove que es troba en una situació desafiadora mentre substitueix el seu pare, el cap dels guardes del castell. Mentre custodia els murs de la ciutat, haurà d’interrogar una sèrie de personatges diversos amb intencions variables. Mitjançant diàlegs astuts i l’ús del seu arsenal d’objectes d’investigació, els jugadors hauran de descobrir les veritables intencions de cada visitant.

Per submergir encara més els jugadors en el món de Lil’ Guardsman, s’ha publicat recentment una entrada de blog que ofereix una visió general dels aparells i artefactes disponibles. Els jugadors descobriran eines com l’anell descodificador per a trencar xifres, l’esprai de la veritat o la màquina de raigs X omniscients. I quan tot falli, el fuet fiable sempre està disposat a ser una eina útil, tot i que generalment no s’encoratja als guardes a usar-lo sense raó.

Lil’ Guardsman s’inspira en jocs clàssics d’apuntar i clicar, així com la mecànica de Papers, Please. Ambientat en un món de fantasia, el joc incorpora el sentit de la comèdia que es troba en els clàssics dels anys 90 de LucasArts, com Monkey Island. Els jugadors s’enfrontaran a decisions difícils mentre naveguen pel joc, determinant qui permetre entrar a la seva llar al castell. Les conseqüències d’aquestes eleccions poden ser greus, i això subratlla la necessitat d’utilitzar astúcia les habilitats del protagonista per descobrir conspiracions massives i protegir el castell i la seva família d’intrusos astuts.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.