Nintendo PlayStation Xbox

El roguelite zenital Replikator arribarà molt aviat a consoles

Ratalaika Games i Meridian4 s’han unit amb el desenvolupador independent R_Games per anunciar el proper llançament de Replikator. Aquest joc està programat per al llançament el 26 de maig de 2023 per a PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Xbox One, Xbox Series X|S i Nintendo Switch.

Replikator transporta els aficionats dels jocs de trets en vista zenital a un entorn de ciència-ficció, on els jugadors han de navegar per laberints d’estacions espacials mentre lluiten contra hordes d’enemics. El joc promet una experiència ràpida i dinàmica, que requereix reflexos i maniobres evasives per esquivar bales i monstres. En cas que el personatge del jugador mori, renaixerà al principi, però podrà utilitzar els recursos recopilats per comprar millores permanents que l’ajudaran en intents posteriors.

La trama del joc gira al voltant d’un incident misteriós que va tenir lloc en un complex de recerca classificat, i que va provocar la mort de tot el personal. Els jugadors assumeixen el paper d’un grup de mercenaris liderats pel contrabandista Khan, que emprèn una missió per descobrir la veritat darrere la catàstrofe.

Replikator ofereix quatre personatges jugables, cadascun amb característiques de partida distintives, armes preferides i tècniques especials. El joc presenta una trama intrigant que es desplega a mesura que els jugadors exploren el complex científic abandonat i reconstrueixen els esdeveniments que hi van ocórrer.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.