Ordinador

Limerick mostra la seva terrorífica mansió

Jenito Studios ha llançat el primer tràiler de jugabilitat del seu proper videojoc d’aventures Limerick: Cadence Mansion. El joc està previst que es llanci per a PC el 2023 a través de Steam. Els jugadors assumiran el paper d’un personatge que explora una mansió abandonada habitada per monstres. Durant el joc, els jugadors hauran de resoldre puzles per avançar a través d’entorns cada vegada més inquietants. El joc també presenta lluites contra caps i recol·lecció de recursos.

El joc està desenvolupat amb Unreal Engine 5 i gairebé tots els elements són creacions originals. Fins i tot les bandes sonores del joc han estat compostes pel sol desenvolupador, Daniel Hall. “Qualsevol objecte utilitzat ha estat seleccionat amb cura per assegurar-se que coincideixi perfectament amb l’estil, la sensació i el flux del món”, va dir Hall.

Segons Hall, el joc és una història de manipulació i ciència fosca. Com mostra el tràiler, el jugador ha d’endinsar-se en la mansió per descobrir els seus secrets i intentar escapar. El desenvolupador del joc convida els jugadors a explorar Cadence Mansion, preguntant: “T’atreveixes a entrar?”

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content