Ordinador

Limerick mostra la seva terrorífica mansió

Jenito Studios ha llançat el primer tràiler de jugabilitat del seu proper videojoc d’aventures Limerick: Cadence Mansion. El joc està previst que es llanci per a PC el 2023 a través de Steam. Els jugadors assumiran el paper d’un personatge que explora una mansió abandonada habitada per monstres. Durant el joc, els jugadors hauran de resoldre puzles per avançar a través d’entorns cada vegada més inquietants. El joc també presenta lluites contra caps i recol·lecció de recursos.

El joc està desenvolupat amb Unreal Engine 5 i gairebé tots els elements són creacions originals. Fins i tot les bandes sonores del joc han estat compostes pel sol desenvolupador, Daniel Hall. “Qualsevol objecte utilitzat ha estat seleccionat amb cura per assegurar-se que coincideixi perfectament amb l’estil, la sensació i el flux del món”, va dir Hall.

Segons Hall, el joc és una història de manipulació i ciència fosca. Com mostra el tràiler, el jugador ha d’endinsar-se en la mansió per descobrir els seus secrets i intentar escapar. El desenvolupador del joc convida els jugadors a explorar Cadence Mansion, preguntant: “T’atreveixes a entrar?”

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.