Mòbil

Little Big Workshop arribarà als dispositius mòbils

Mirage Game Studios ha anunciat que el seu joc de gestió de fàbriques, Little Big Workshop, estarà disponible en dispositius mòbils a partir del 13 de juny. El joc, ja disponible a PC i consoles, oferirà als jugadors la possibilitat de gestionar les seves pròpies fàbriques virtuals des del palmell de la seva mà.

A Little Big Workshop, els jugadors comencen amb un petit taller i gradualment s’amplien a una gran fàbrica, creant una gran varietat de productes per als clients. Els jugadors poden personalitzar el seu taller, contractar i formar treballadors, comprar i millorar màquines i dissenyar línies de producció eficients per satisfer les demandes dels clients. Amb més de 50 tipus de productes únics, cap fàbrica hauria de ser igual que una altra.

El joc oferirà una experiència de sandbox oberta, on els jugadors poden experimentar amb diferents materials i mètodes de producció per crear els seus productes somiats. Poden subministrar productes als clients i a un mercat sempre canviant, mentre esforçant-se per maximitzar beneficis i fer créixer el seu negoci. Amb gràfics encantadors, una banda sonora relaxant i controls intuïtius, Little Big Workshop és accessible per a jugadors de totes les edats i nivells d’habilitat.

Little Big Workshop estarà disponible per a reserva i preregistres a l’App Store, Google Play i Samsung Galaxy Store, amb un preu de llançament de 9.99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.