Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Lonely Mountains: Downhill estrena una nova actualització

Thunderful i Megagon Industries han llançat una nova actualització per a Lonely Mountains: Downhill, anomenada «Daily Rides Season 23: A Bike Odyssey». L’actualització porta als jugadors en un viatge intergalàctic al passat, concretament l’any 2022.

L’actualització inclou nous articles cosmètics, com ara el vestit blanc de l’espai, el vestit taronja de l’espai, l’equipament de Mart i l’equipament de l’Ésser Extraterrestre, així com el casc de l’espai. També hi ha motxilles intergalàctiques que contenen dipòsits d’oxigen, intercomunicadors i motxilles.

A més dels articles cosmètics, l’actualització també inclou una competició de classificació diària en diferents plataformes anomenada «Daily Rides». Cada dia, se selecciona una nova pista de manera aleatòria, amb nous obstacles i dreceres. La temporada de quatre setmanes ofereix un nou tema amb recompenses cosmètiques desbloquejables per als participants.

Lonely Mountains: Downhill va ser llançat inicialment el 23 d’octubre de 2019 i ha estat un èxit entre jugadors i crítics. El joc està disponible a Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 i PC (Steam), i està verificat per Steam Deck. Hi ha una demo disponible a Steam i Nintendo Switch.