Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Marvelous presenta un nou tràiler de Loop8 i una entrevista amb Yuri Shibamura

Marvelous Europe ha publicat un nou tràiler que mostra el bonic poble costaner d’Ashihara en el proper joc Loop8: Summer of Gods.

El joc té lloc en una realitat alternativa del Japó dels anys 80, i els jugadors podran explorar les vistes impressionants d’Ashihara mentre gaudeixen de la banda sonora del joc, que inclou una pista titulada «Love’s Sweet Sorrow» composta per Noriyuki Iwadare.

Segons el dissenyador del joc i l’escriptor d’escenaris, Yuri Shibamura, Ashihara va ser creat per ser una ubicació pintoresca i relaxant perquè els jugadors l’explorin. En una entrevista amb Marvelous Europe, Shibamura discuteix el procés de creació del poble i la inspiració darrere del seu disseny.

Loop8: Summer of Gods està programat per llançar-se el 6 de juny del 2023 per a múltiples plataformes, incloent-hi Switch, PS4, XBOX One i PC a través de Steam. El joc promet oferir als jugadors una experiència immersiva en una realitat alternativa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content