PlayStation Xbox

Marvel’s Midnight Suns arriba a Xbox One i PlayStation 4 l’11 de maig

2K i Marvel Entertainment han anunciat que Marvel’s Midnight Suns estarà disponible a Xbox One i PlayStation 4 en format digital l’11 de maig de 2023, amb tots els DLC disponibles per a la compra el mateix dia. A més, el quart i últim DLC posterior al llançament, Blood Storm, també es llançarà el mateix dia i inclourà a Storm com a nou heroi reclutable.

La versió per a Nintendo Switch de Marvel’s Midnight Suns ja no estarà disponible, segons els plans actualitzats.

Cada DLC porta un nou heroi, tres noves missions d’història, una nova actualització per a l’Abadia i una selecció de noves aparences i vestits per al heroi. El Passeig de Temporada de Marvel’s Midnight Suns, inclòs en l’Edició Llegendària, també estarà disponible per a la compra.

Pel que fa a la història de Storm, la mutanta que el seu nom real és Ororo Munroe, és generalment considerada com una de les més poderoses del planeta. Va ser acollida per una sacerdotessa del poble mentre viatjava a la casa de la seva mare a Kenya després de quedar òrfena a una edat primerenca. Anys més tard, Charles Xavier va reclutar Ororo per formar part dels X-Men, i va adoptar el nom de Storm. Posteriorment, va liderar els X-Men, usant les seves habilitats mutants per ajudar a persones de tot el món. A Blood Storm, Storm s’uneix als Midnight Suns mentre busca a un nen mutant en perill d’extinció a Nova York amb Wolverine, i es troba amb Magik, qui l’anima a unir-se als Midnight Suns.