Nintendo PlayStation Xbox

El poder i l’amistat d’en Mazinger Z arribarà en físic a consoles

La companyia de videojocs Microids ha anunciat el llançament de dues edicions especials del seu pròxim joc, UFO Robot Grendizer – The Feast of the Wolves. La banda sonora oficial serà composta per Marcin Przybyłowicz, reconegut pel seu treball en l’exitós videojoc The Witcher 3: Wild Hunt, i Magda Urbańska, compositora de la banda sonora del videojoc Gwent: Rouge Mage.

L’edició Deluxe inclourà el joc, un lenticular, un steelbook exclusiu, un clauer i un pòster.

L’edició Col·leccionista comptarà amb una caixa de col·leccionista, una figura de Grendizer, contingut exclusiu digital, el joc, un lenticular, un steelbook, un clauer, un pack de 3 pins, 4 litografies, un bitllet daurat, un artbook i un pòster.

UFO Robot Grendizer és un joc d’acció basat en el famós anime adaptat del manga de Go Nagai. Els jugadors tindran l’oportunitat d’encarnar a Duke Fleet i controlar el seu robot per viure emocionants aventures en un univers icònic de la cultura pop.

Les edicions físiques del joc ja es poden reservar per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X i Nintendo Switch, amb una data de llançament prevista per a l’1 de desembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content