Nintendo PlayStation Xbox

El poder i l’amistat d’en Mazinger Z arribarà en físic a consoles

La companyia de videojocs Microids ha anunciat el llançament de dues edicions especials del seu pròxim joc, UFO Robot Grendizer – The Feast of the Wolves. La banda sonora oficial serà composta per Marcin Przybyłowicz, reconegut pel seu treball en l’exitós videojoc The Witcher 3: Wild Hunt, i Magda Urbańska, compositora de la banda sonora del videojoc Gwent: Rouge Mage.

L’edició Deluxe inclourà el joc, un lenticular, un steelbook exclusiu, un clauer i un pòster.

L’edició Col·leccionista comptarà amb una caixa de col·leccionista, una figura de Grendizer, contingut exclusiu digital, el joc, un lenticular, un steelbook, un clauer, un pack de 3 pins, 4 litografies, un bitllet daurat, un artbook i un pòster.

UFO Robot Grendizer és un joc d’acció basat en el famós anime adaptat del manga de Go Nagai. Els jugadors tindran l’oportunitat d’encarnar a Duke Fleet i controlar el seu robot per viure emocionants aventures en un univers icònic de la cultura pop.

Les edicions físiques del joc ja es poden reservar per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X i Nintendo Switch, amb una data de llançament prevista per a l’1 de desembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.