Nintendo Sector

Nintendo comparteix els resultats fiscals de 2022-2023

Nintendo ha anunciat els seus resultats operatius per a l’any fiscal acabat el 31 de març del 2023, revelant vendes estables per als seus títols de videojocs malgrat una disminució en les vendes de consoles. L’empresa ha informat de vendes totals de 1.601,6 milions de iens, amb les vendes a l’estranger representant el 77,2% del total.

Pokémon al capdavant

Segons el informe, les vendes de Nintendo Switch per a l’any fiscal van ser impulsades per Pokémon Escarlata i Pokémon Púrpura, que van registrar un total de vendes de 22,10 milions d’unitats, i Splatoon 3, que va vendre 10,67 milions d’unitats. Altres títols nous llançats durant el període també van tenir un bon rendiment, amb Nintendo Switch Sports venent 9,60 milions d’unitats. El informe també va destacar que hi havia 35 títols que van vendre més d’un milió de còpies durant el període, incloent-hi títols d’altres editors.

Baixada en vendes de consoles

No obstant això, l’empresa va informar d’una disminució en les vendes de consoles, que van caure un 22,1% interanual a 17,97 milions d’unitats, a causa de l’escassetat de semiconductors i altres problemes en la cadena de subministrament de components. Malgrat això, les vendes de jocs van continuar sent estables. El negoci digital de Nintendo va tenir un bon rendiment, amb els ingressos relacionats amb Nintendo Switch Online augmentant i impulsant les vendes digitals. El informe també destaca que els ingressos per royalties van augmentar, però els ingressos de contingut per a dispositius intel·ligents van disminuir.

Malgrat els reptes que han suposat les escasses de semiconductors i altres problemes en la cadena d’aprovisionament, les fortes vendes i resultats financers de Nintendo demostren la resiliència de l’empresa i el compromís per proporcionar experiències de videojocs de qualitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Foto de Erik Mclean a Unsplash

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content