Ordinador

Ship of Fools rep una actualització i un nou DLC

Team17 Digital i Fika Productions han llançat la primera actualització de contingut per a la versió Steam de Ship of Fools, el joc cooperatiu roguelite que va debutar el novembre del 2022. L’actualització inclou nou contingut de final de joc que se centra en el «Great Lighthouse», el punt de referència al cor del centre de joc, i envia els jugadors en una missió per restaurar la llanterna del far. Per celebrar el llançament de l’actualització, Ship of Fools es troba en oferta amb un descompte del 20% a Steam.

La nova aventura afegeix nous objectes i habilitats de canó, nous encontres i missions, i en acabar, desbloqueja nou contingut. El Deep Sea Duo, un DLC de pagament, presenta dos nous personatges: Angus el peix llanterna i Jules el bussejador. Tots dos personatges porten objectes heretats únics que proporcionen habilitats passives per ajudar en les batalles marítimes. El DLC Deep Sea Duo està disponible per 4,99 euros.

Ship of Fools està dissenyat per jugar en cooperació, permetent als jugadors gestionar reparacions del vaixell, recarregar canons i atacar enemics mentre pugen al Stormstrider. El joc presenta una combativitat nàutica bombàstica, amb batalles contra colossals llebres marines i altres criatures horripilants de les profundes aigües de l’Arxipèlag. La rejugabilitat del joc és infinita, ja que els jugadors van millorant la seva tripulació i desbloquejant nous Fools per enfrontar-se als mars sempre canviant, amb múltiples jugades necessàries per evitar l’Apocalipsi aquàtica.

L’actualització Great Lighthouse per a consoles es llançarà el setembre d’aquest any, i s’esperen més actualitzacions per a Ship of Fools.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.