Ordinador

Metro: Last Light disponible de forma gratuïta a Steam

Metro: Last Light disponible de forma gratuïta a Steam

Els jugadors de PC tenen l’oportunitat d’obtenir una còpia gratuïta del reconegut videojoc Metro: Last Light. El títol, desenvolupat per 4A Games i publicat per Deep Silver, estarà disponible de forma gratuïta a través de la plataforma Steam fins al dia 25 de maig a les 19:00.

Metro: Last Light, la segona entrega de la popular sèrie Metro, ofereix una immersió impressionant en un món postapocalíptic ambientat en els túnels del metro de Moscou. Amb una combinació d’acció, aventura i supervivència, el joc permet als jugadors explorar un ambient soterrani plagat de perills i enfrontar-se a amenaçadores mutants.

Aquesta promoció gratuïta brinda als aficionats la possibilitat de descobrir o redescobrir aquest títol aclamat per la crítica, que ofereix una narrativa i jugabilitat intenses. Amb la seva atmosfera fosca i realista, Metro: Last Light transporta els jugadors a un món postapocalíptic on hauran de prendre decisions que afectaran el curs de la història.

Finalment, és important destacar que aquesta oferta gratuïta té una durada limitada i finalitzarà el dia 25 de maig a les 19:00. D’igual manera, us recordem que fins al mateix dia, podeu reclamar Death Stranding de manera gratuita a la Epic Games Store.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.