Xbox

Minabo inicia el seu camí a les consoles Xbox

Minabo inicia el seu camí a les consoles Xbox

SelectaPlay i DevilishGames han anunciat el llançament del seu acollidor videojoc de simulació social, Minabo – A Walk Through Life, a les consoles Xbox. El joc, que ja ha tingut un llançament d’èxit a PlayStation, Switch i PC, estarà disponible per als usuaris de Xbox a partir del 2 de juny, a un preu de 14,99 euros.

Sobre Minabo

Minabo – A Walk Through Life ofereix als jugadors l’oportunitat de fer créixer el seu propi nap i experimentar les diferents etapes de la vida. Des del naixement fins a la mort, interaccionant amb altres naps i l’entorn que els envolta. Sigui que els jugadors triïn casar-se, formar una família, cuidar animals de companyia o romandre solters i cuidar dels seus pares, el joc ofereix una varietat d’opcions de vida perquè els jugadors les explorin.

El joc compta amb personatges simpàtics i nivells encantadors creats amb un estil artístic vibrant i alegre. Els 25 nivells, dissenyats amb l’ajuda de psicòlegs, busquen millorar els diversos esdeveniments vitals amb què es troben els jugadors. Cada nivell presenta reptes que els jugadors han de superar per assolir diferents objectius vitals i completar amb èxit les partides.

David Férriz, cofundador de DevilishGames, s’ha mostrat encantat amb el llançament de Minabo – A Walk Through Life, destacant la naturalesa experimental del joc i la seva base en la vida. Espera que els jugadors gaudeixin plenament d’aquesta experiència única i creativa, ja que s’ha posat molt esforç en donar vida als personatges del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.