Nintendo Ordinador

Murtop arribarà el 18 de maig a Nintendo Switch i Steam

Murtop arribarà el 18 de maig a Nintendo Switch i Steam

Prepara’t per una explosió del passat amb el llançament de Murtop, un joc d’arcade ple d’acció que recorda als anys 80 i combina elements de Dig Dug i Bomberman.

Flynn’s Arcade està encantat d’anunciar el llançament de Murtop, un joc d’arcade desenvolupat per hiulit, que estarà disponible a partir del 18 de maig a Nintendo Switch i Steam. Amb la seva atmosfera i jugabilitat nostàlgica, Murtop porta els jugadors a una emocionant aventura inspirada en els clàssics retro.

Una de les característiques més destacables de Murtop és l’atenció increïble als detalls per replicar l’experiència d’arcade. Podeu llegir la nostra ressenya per conèixer tot allò que fa destacar aquest títol.

Murtop estarà disponible a l’eShop de Nintendo Switch, i a Steam. El joc té un preu de 4,99 euros, amb un descompte del 20% durant la primera setmana de llançament. L’idioma principal del joc és l’anglès, tot i que arribarà també en català, amb correcció de Projecte Ce Trencada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.