Ordinador

«Secrets of Gloomrot» arriba a V Rising

Stunlock Studios ha anunciat avui el llançament de la primera gran actualització per a V Rising, titulada «Secrets of Gloomrot». Aquesta actualització gratuïta coincideix amb el primer aniversari del llançament de l’accés anticipat de V Rising, el qual ha venut més de 3 milions de còpies.

«Secrets of Gloomrot» introdueix els jugadors en un nou bioma dins del joc, expandint el món de Vardoran amb dues regions distintes que han estat distorsionades i deformades per inquietants experiments científics. Aquesta expansió ofereix als jugadors un entorn encara més extens per explorar. Juntament amb el món de joc ampliat, la jugabilitat de V Rising s’ha enriquit amb una varietat de noves característiques, incloent-hi objectes, tipus d’enemics, opcions de combat i millores de jugabilitat.

Una de les novetats a desyacar en aquesta actualització és la introducció de castells de diversos nivells i un sistema de territori millorat, que permet als jugadors construir fortificacions dignes del seu poder vampíric. Ara els jugadors tenen les eines per crear ciutadelles imponents que demostren el seu domini en el joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.