Nintendo PlayStation Xbox

NACON i Tivola col·laboren per llançar Animal Hospital i Wildshade: Unicorn Champions per a consoles

NACON, un destacat editor de videojocs, i Tivola, un desenvolupador especialitzat en jocs familiars, s’han unit per anunciar el proper llançament de dos jocs per a la mainada. Animal Hospital i Wildshade: Unicorn Champions, adaptats dels populars jocs mòbils, estan destinats a captivar els joves jugadors a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i Nintendo Switch. S’espera que els jocs arribin a la tardor de 2023.

La col·laboració entre NACON i Tivola té com a objectiu crear experiències que exploren temes estimats pels nens petits. A Animal Hospital, els jugadors assumiran el paper d’un veterinari, cuidant de diverses espècies d’animals domèstics, exòtics i fins i tot de fantasia. D’altra banda, Wildshade: Unicorn Champions permet als jugadors embarcar-se en emocionants curses muntant majestuosos unicorns.

La CEO de Tivola Games, Nora Klutzny, ha expressat el seu entusiasme pel projecte, afirmant: “Sempre ens esforcem per desenvolupar els millors jocs d’animals amb tot el nostre coneixement, ambició i passió! Incorporant totes aquestes qualitats en la nostra feina diària, estem encantats de oferir els encantadors jocs: Animal Hospital i Wildshade: Unicorn Champions.”

Animal Hospital està programat per sortir a la venda l’octubre de 2023 a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i Nintendo Switch. Posteriorment, Wildshade: Unicorn Champions estarà disponible a les mateixes plataformes el novembre.