Nintendo PlayStation Xbox

NACON i Tivola col·laboren per llançar Animal Hospital i Wildshade: Unicorn Champions per a consoles

NACON, un destacat editor de videojocs, i Tivola, un desenvolupador especialitzat en jocs familiars, s’han unit per anunciar el proper llançament de dos jocs per a la mainada. Animal Hospital i Wildshade: Unicorn Champions, adaptats dels populars jocs mòbils, estan destinats a captivar els joves jugadors a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i Nintendo Switch. S’espera que els jocs arribin a la tardor de 2023.

La col·laboració entre NACON i Tivola té com a objectiu crear experiències que exploren temes estimats pels nens petits. A Animal Hospital, els jugadors assumiran el paper d’un veterinari, cuidant de diverses espècies d’animals domèstics, exòtics i fins i tot de fantasia. D’altra banda, Wildshade: Unicorn Champions permet als jugadors embarcar-se en emocionants curses muntant majestuosos unicorns.

La CEO de Tivola Games, Nora Klutzny, ha expressat el seu entusiasme pel projecte, afirmant: “Sempre ens esforcem per desenvolupar els millors jocs d’animals amb tot el nostre coneixement, ambició i passió! Incorporant totes aquestes qualitats en la nostra feina diària, estem encantats de oferir els encantadors jocs: Animal Hospital i Wildshade: Unicorn Champions.”

Animal Hospital està programat per sortir a la venda l’octubre de 2023 a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i Nintendo Switch. Posteriorment, Wildshade: Unicorn Champions estarà disponible a les mateixes plataformes el novembre.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content