Jocs en català

Neix FortniteCAT, la comunitat catalana de Fortnite

Els amants del popular videojoc Fortnite ja poden unir-se a FortniteCAT, una nova comunitat per als jugadors i jugadores de parla catalana. La comunitat va ser creada per als jugadors i jugadores que vulguin compartir la seva passió per aquest joc, i jugar amb companyia d’altres persones catalanoparlants.

A FortniteCAT, els jugadors i jugadores podran connectar-se amb altres persones de la comunitat, compartir estratègies i consells, organitzar partides i esdeveniments, i fins i tot fer amics nous. La comunitat també ofereix una oportunitat per als jugadors i jugadores que volen millorar les seves habilitats, ja que hi haurà jugadors experimentats disposats a compartir els seus coneixements.

FortniteCAT és una iniciativa que promou la cultura catalana i la comunitat de jugadors catalans de Fortnite. A través d’aquesta comunitat, els jugadors i jugadores podran sentir-se més connectats a la seva cultura i llengua, mentre gaudeixen d’un dels jocs més populars del moment.

Així que si ets un jugador o jugadora de Fortnite i vols connectar amb altres persones de la comunitat catalana, et recomanem que donis un cop d’ull al seu compte de Twitter i demanis una invitació al seu servidor de Discord!