Jocs en català

Neix FortniteCAT, la comunitat catalana de Fortnite

Els amants del popular videojoc Fortnite ja poden unir-se a FortniteCAT, una nova comunitat per als jugadors i jugadores de parla catalana. La comunitat va ser creada per als jugadors i jugadores que vulguin compartir la seva passió per aquest joc, i jugar amb companyia d’altres persones catalanoparlants.

A FortniteCAT, els jugadors i jugadores podran connectar-se amb altres persones de la comunitat, compartir estratègies i consells, organitzar partides i esdeveniments, i fins i tot fer amics nous. La comunitat també ofereix una oportunitat per als jugadors i jugadores que volen millorar les seves habilitats, ja que hi haurà jugadors experimentats disposats a compartir els seus coneixements.

FortniteCAT és una iniciativa que promou la cultura catalana i la comunitat de jugadors catalans de Fortnite. A través d’aquesta comunitat, els jugadors i jugadores podran sentir-se més connectats a la seva cultura i llengua, mentre gaudeixen d’un dels jocs més populars del moment.

Així que si ets un jugador o jugadora de Fortnite i vols connectar amb altres persones de la comunitat catalana, et recomanem que donis un cop d’ull al seu compte de Twitter i demanis una invitació al seu servidor de Discord!

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content