Ordinador

Prime Gaming afegeix quatre jocs nous, incloent-hi un clàssic català

Prime Gaming ha anunciat l’addició de quatre jocs nous per als seus subscriptors de Prime. Els quatre jocs nous que s’han inclòs en el catàleg de Prime Gaming són els següents: Agatha Knife, Lila’s Sky Ark, Kizuna Encounter: Super Tag Battle i King of the Monsters 2.

D’entre els jocs afegits, cal destacar Agatha Knife de Mango Protocol, una desenvolupadora catalana. Aquest joc en particular ha guanyat reconeixement per la seva originalitat i la seva narrativa captivadora. Si encara no l’heu provat, ara és una gran oportunitat!

Prime Gaming és un bonus disponible per als membres de Prime d’Amazon, que ofereix avantatges i recompenses addicionals als jugadors. A més d’una llista en constant expansió de jocs gratuïts i ofertes exclusives, els subscriptors també tenen accés a contingut de joc addicional com a bonificació mensual.

Els subscriptors de Prime poden accedir als nous jocs immediatament mitjançant el client d’Amazon Gaming, o altres en casos especials. Amb aquesta actualització, el servei busca oferir als seus membres una selecció creixent de títols per gaudir.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content