Ordinador

Tennis Manager 2023 arribarà el 25 de maig

Tennis Manager 2023 arribarà el 25 de maig

Rebound CG ha anunciat el proper llançament de Tennis Manager 2023, previst per al 25 de maig. El joc estarà disponible a Steam, Epic Games Store i GOG, amb un preu de 39,99 euros. El llançament coincideix amb el torneig Roland-Garros de l’Open de França, que començarà el 22 de maig.

Tennis Manager 2023 busca aprofitar l’èxit de les seves versions anteriors, les edicions de 2021 i 2022, oferint una experiència encara més immersiva i realista, tant dins com fora de la pista. Els jugadors assumiran el paper de gestors d’una acadèmia de tenis, guiant els seus atletes a través de l’entrenament i els tornejos per aconseguir l’èxit internacional com a capità de la Copa Davis.

La darrera entrega presenta diverses característiques de joc emocionants, com la creació de jugadors, eines completes de gestió d’equips i afegits molt esperats, com ara competicions internacionals com la Copa Davis i els Jocs Olímpics, així com partits de dobles. El joc ofereix diverses millores tècniques i gràfiques, com una intel·ligència artificial de simulació de partits millorada, animacions renovades i molt més. Amb aquests avanços, Tennis Manager 2023 aspira a consolidar-se com un dels principals jocs de simulació de gestió esportiva.

El CEO de Rebound CG, Augustin Pluchet, ha expressat entusiasme pel futur de la sèrie Tennis Manager, afirmant: “Tennis Manager 23 marca l’inici d’una nova fase important per a la sèrie Tennis Manager, una franquícia a la qual estem compromesos a fer créixer. Tennis Manager 22 va superar les nostres expectatives i es va convertir en el joc de tenis millor valorat en gairebé una dècada, així que estem emocionats de poder construir sobre això i oferir als aficionats una experiència de joc enriquida i millorada amb Tennis Manager 23”.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.