Ordinador

Tennis Manager 2023 arribarà el 25 de maig

Rebound CG ha anunciat el proper llançament de Tennis Manager 2023, previst per al 25 de maig. El joc estarà disponible a Steam, Epic Games Store i GOG, amb un preu de 39,99 euros. El llançament coincideix amb el torneig Roland-Garros de l’Open de França, que començarà el 22 de maig.

Tennis Manager 2023 busca aprofitar l’èxit de les seves versions anteriors, les edicions de 2021 i 2022, oferint una experiència encara més immersiva i realista, tant dins com fora de la pista. Els jugadors assumiran el paper de gestors d’una acadèmia de tenis, guiant els seus atletes a través de l’entrenament i els tornejos per aconseguir l’èxit internacional com a capità de la Copa Davis.

La darrera entrega presenta diverses característiques de joc emocionants, com la creació de jugadors, eines completes de gestió d’equips i afegits molt esperats, com ara competicions internacionals com la Copa Davis i els Jocs Olímpics, així com partits de dobles. El joc ofereix diverses millores tècniques i gràfiques, com una intel·ligència artificial de simulació de partits millorada, animacions renovades i molt més. Amb aquests avanços, Tennis Manager 2023 aspira a consolidar-se com un dels principals jocs de simulació de gestió esportiva.

El CEO de Rebound CG, Augustin Pluchet, ha expressat entusiasme pel futur de la sèrie Tennis Manager, afirmant: “Tennis Manager 23 marca l’inici d’una nova fase important per a la sèrie Tennis Manager, una franquícia a la qual estem compromesos a fer créixer. Tennis Manager 22 va superar les nostres expectatives i es va convertir en el joc de tenis millor valorat en gairebé una dècada, així que estem emocionats de poder construir sobre això i oferir als aficionats una experiència de joc enriquida i millorada amb Tennis Manager 23”.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.