Ordinador PlayStation Xbox

NACON i Neopica Studio anuncien Overpass 2

NACON, en col·laboració amb Neopica Studio, ha anunciat oficialment el desenvolupament d’Overpass 2, la molt esperada continuació del popular joc de simulació de carreres 4×4. L’estrena d’Overpass 2 està programada per al 19 d’octubre de 2023 i estarà disponible per a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC.

Overpass 2 pretén construir sobre l’èxit del seu predecessor, tenint en compte els valuosos comentaris dels jugadors i incorporant l’àmplia experiència de Neopica Studio en jocs de carreres. La pròxima entrega promet oferir una experiència de joc més immersiva i millorada per als aficionats.

En aquest joc, els jugadors competiran en carreres d’alta intensitat, lluitant per establir el millor temps en pistes extremes mentre maniobren vehicles 4×4 potents i oficialment llicenciats com a ATVs i UTVs. Desenvolupat amb la moderna Unreal Engine 5, Overpass 2 presumeix d’una àmplia gamma de contingut, que inclou una impressionant llista de 37 vehicles en tres categories diferents, cinc entorns immersius i 31 circuits desafiants. A més, els jugadors podran gaudir d’un mode de carrera més profund, que els permetrà explorar les intricades del món dels 4×4.

Peter Vermeulen, director general de Neopica, ha expressat el seu entusiasme pel projecte, afirmant: “Overpass 2 és un joc únic, i estem encantats de presentar una nova entrega als aficionats de les carreres 4×4. Estem treballant amb diligència per recrear la física del terreny, el comportament dels vehicles i les autèntiques sensacions d’aquest esport tan tècnic.”

Alain Falc, CEO de NACON, ha compartit la dedicació de l’equip per ampliar els límits del concepte, afirmant: “Overpass va introduir aquest exigent esport tant als aficionats de les carreres 4×4 com als fans del motorsport. El joc va presentar un desafiament considerable i estàvem decidits a anar un pas més enllà. Això és precisament el que hem aconseguit amb Overpass 2, que ofereix un contingut ampliat i una física millorada gràcies a la Unreal Engine 5.”

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.