Ordinador PlayStation Xbox

NACON i Neopica Studio anuncien Overpass 2

NACON, en col·laboració amb Neopica Studio, ha anunciat oficialment el desenvolupament d’Overpass 2, la molt esperada continuació del popular joc de simulació de carreres 4×4. L’estrena d’Overpass 2 està programada per al 19 d’octubre de 2023 i estarà disponible per a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC.

Overpass 2 pretén construir sobre l’èxit del seu predecessor, tenint en compte els valuosos comentaris dels jugadors i incorporant l’àmplia experiència de Neopica Studio en jocs de carreres. La pròxima entrega promet oferir una experiència de joc més immersiva i millorada per als aficionats.

En aquest joc, els jugadors competiran en carreres d’alta intensitat, lluitant per establir el millor temps en pistes extremes mentre maniobren vehicles 4×4 potents i oficialment llicenciats com a ATVs i UTVs. Desenvolupat amb la moderna Unreal Engine 5, Overpass 2 presumeix d’una àmplia gamma de contingut, que inclou una impressionant llista de 37 vehicles en tres categories diferents, cinc entorns immersius i 31 circuits desafiants. A més, els jugadors podran gaudir d’un mode de carrera més profund, que els permetrà explorar les intricades del món dels 4×4.

Peter Vermeulen, director general de Neopica, ha expressat el seu entusiasme pel projecte, afirmant: “Overpass 2 és un joc únic, i estem encantats de presentar una nova entrega als aficionats de les carreres 4×4. Estem treballant amb diligència per recrear la física del terreny, el comportament dels vehicles i les autèntiques sensacions d’aquest esport tan tècnic.”

Alain Falc, CEO de NACON, ha compartit la dedicació de l’equip per ampliar els límits del concepte, afirmant: “Overpass va introduir aquest exigent esport tant als aficionats de les carreres 4×4 com als fans del motorsport. El joc va presentar un desafiament considerable i estàvem decidits a anar un pas més enllà. Això és precisament el que hem aconseguit amb Overpass 2, que ofereix un contingut ampliat i una física millorada gràcies a la Unreal Engine 5.”

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content