Nintendo Sector

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ven més de 10 milions de còpies en tan sols 3 dies

Un fenomenal èxit ha envaït el món dels videojocs, ja que The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, l’última entrega de la venerada saga de Nintendo, ha superat la xifra rècord de 10 milions de còpies venudes en tan sols 3 dies des del seu llançament.

Amb una expectació creixent i una enorme demanda, Tears of the Kingdom va arribar als establiments de tot el món el passat 12 de maig. Amb aquesta aclamada nova entrega, Nintendo ha superat les expectatives, establint una marca imponent i confirmant la popularitat duradora de la franquícia.

Tears of the Kingdom ha demostrat ser un títol irresistible per als jugadors. La combinació d’un món ricament detallat, un sistema de joc innovador i una narrativa captivadora ha guanyat els cors dels fans, que s’han llançat a les botigues per aconseguir una còpia del joc. A més, la recepció crítica ha estat aclaparadora. Tears of the Kingdom ha rebut nombrosos elogis, que l’han aclamat com una obra mestra del gènere d’aventura i un punt culminant de la saga Zelda. L’exquisit disseny artístic, la música immersiva i els personatges carismàtics han estat destacats com a factors clau que fan d’aquest títol una experiència inoblidable.

Nintendo, l’empresa japonesa que està darrere d’aquesta icona dels videojocs, ha agraït el suport dels fans. Amb aquest rècord impressionant, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ha establert noves expectatives per als futurs llançaments de la franquícia. Així mateix, ha consolidat encara més la seva posició com una de les sagues de videojocs més icòniques i influents de tots els temps.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.