Ordinador

Tamarak Trail presenta les mecàniques dels seus daus

Yarrow Games i Versus Evil han llançat una nova entrada al bloc per al seu pròxim joc, Tamarak Trail, que proporciona una visió detallada de la mecànica de daus única del joc i un glossari de termes. Tamarak Trail es distingeix d’altres roguelikes de construcció de baralles utilitzant daus en lloc de cartes, la qual cosa requereix un vocabulari especialitzat per explicar les seves mecàniques.

L’entrada al bloc presenta una wiki completa que descriu les diferències específiques entre les diverses mecàniques del joc. Cada verb ve acompanyat d’una descripció i imatges per mostrar com funcionen aquestes mecàniques en acció. L’objectiu de l’entrada és demostrar la profunditat i complexitat del joc.

Tamarak Trail, desenvolupat per Yarrow Games, ofereix als jugadors l’oportunitat de convertir-se en membres de la societat secreta coneguda com a Sturgeon Lodge. Amb la missió de desxifrar el misteri d’una terra en decadència, els jugadors han de caçar l’origen de la corrupció i posar-hi fi costi el que costi. El joc permet als jugadors triar entre tres personatges, cadascun amb habilitats i trets únics. Les diverses habilitats i atributs d’aquests personatges permeten als jugadors elaborar estratègies pròpies mentre naveguen per un sendera amenaçador.

Amb camins generats procedimentalment, Tamarak Trail ofereix als jugadors innumerables possibilitats. Durant el recorregut, els jugadors poden trobar-se amb diversos esdeveniments, monstres, càmpings, tresors i més. Cada nova descoberta revela avantatges i estratègies addicionals per explorar.