Ordinador Xbox

Planet of Lana, l’última proposta de Thuderful, arriba a PC i Xbox

Planet of Lana, l’última proposta de Thuderful, arriba a PC i Xbox

Planet of Lana, l’esperada aventura cinematogràfica desenvolupada per Wishfully Studios en col·laboració amb Thunderful, s’ha llançat avui en múltiples plataformes. El joc està disponible a Xbox Series X|S, Xbox One i PC a través de Steam i la Windows 10 Store. Convé destacar que el joc ha obtingut la verificació per a Steam Deck.

El joc ja ha rebut crítiques positives. Ben aviat, farem pública la nostra ressenya d’aquest títol tan simpàtic.

Un nou tràiler llançat recentment mostra l’atractiu estil artístic del joc, acompanyat de la banda sonora composta per Takeshi Furukawa, nominat a prestigiosos premis com D.I.C.E. i BAFTA. El tràiler també posa en relleu la innovadora mecànica basada en companyia que ha generat una gran expectació entorn del títol. Aquesta característica de jugabilitat ha contribuït a l’èxit de crítica i els elogis rebuts. A més, el tràiler ofereix detalls de la història enigmàtica que gira al voltant d’enormes esferes alienígenes al cel i robots que deambulen pels paisatges exuberants del planeta de Lana.

Adam Stjärnljus, director de Wishfully Studios, expressa la seva emoció i agraeix als jugadors i a la comunitat de videojocs pel suport incondicional al llarg dels anys. Stjärnljus declara: “Estem molt emocionats pel fet que la gent pugui jugar a Planet of Lana ara a PC i Xbox, i ja estem humils davant de la resposta crítica al joc. Gràcies a tots els que han mostrat tant d’amor i suport pel nostre joc en els últims anys, i espero que us agradi a tots!”.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.