Mòbil Ordinador

Spiritle promet diversió i estratègia per a PC i mòbils aquest estiu

Fabled Game Studio, conegut pel seu joc de cartes roguelike Pirates Outlaws, ha revelat la seva última creació. Spiritle, un joc de taula digital d’estratègia per a quatre jugadors basat en torns. El joc està previst que es llanci aquest estiu a les plataformes Android, iOS i PC.

Spiritle convida els jugadors a encarnar un Esperit d’un dels quatre elements: la Natura, la Terra, l’Aigua o el Foc. L’objectiu és lluitar contra els rivals i recuperar el seu lloc en l’Arbre del Món. Després de seleccionar un Esperit, equipar un anell i utilitzar les seves habilitats úniques, els jugadors despleguen els seus personatges i naveguen pel tauler del joc per descobrir terres inexplorades. En emparellar terres idèntiques, els jugadors poden enfrontar-se en combat amb altres competidors. Cada Esperit té estratègies i habilitats distintes, la qual cosa fa que els jugadors hagin de triar amb cura la combinació adequada d’habilitats per superar els seus oponents. Spiritle promet una experiència de joc accessible que revela gradualment la seva complexitat, recompensant els estrategs astuts amb la victòria.

El joc ofereix diversos modes per desafiar els rivals. El mode de batalla clàssic presenta emparellament competit amb una classificació, permetent als jugadors posar a prova les seves habilitats contra altres persones. El mode cooperatiu de temporada introdueix batalles caòtiques de 2 contra 2, mentre que el mode personalitzat permet partides privades amb amics. L’Arbre del Món està estretament lligat a les estacions, ja que cada temporada presenta un aspecte diferent de l’arbre. La temporada inaugural, la Terra, mostra l’arbre de la Brutalitat. Amb vuit personatges d’Esperit per triar i quatre estacions totalment funcionals per enfrontar-se, juntament amb els passius únics de l’Arbre del Món per a cada temporada, Spiritle té com a objectiu captivar els jugadors tàctics que busquen l’experiència de joc estratègica definitiva.

Nicholas Lavergne, productor de jocs a Fabled Game Studio, va expressar l’emoció pel mestissatge de Spiritle dels elements essencials dels jocs de taula i les experiències dels jugadors. Lavergne va descriure el joc com un joc de festa estratègicament divertit, que recorda a una barreja d’escacs, Catan i Mario Party. L’equip de desenvolupament espera amb moltes ganes compartir Spiritle amb jugadors de tot el món, destacant la seva compatibilitat entre plataformes, que permet als jugadors gaudir del títol independentment del dispositiu que prefereixin.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.