Nintendo

Toy Soldiers HD arriba a Nintendo Switch en format físic

Toy Soldiers HD ha estat llançat en format físic per a Nintendo Switch. Aquesta nova versió de l’exitós joc de XBLA ha estat actualitzada i optimitzada per oferir una experiència millorada a tota una nova generació de jugadors.

A Toy Soldiers HD, els jugadors assumeixen el paper de comandants d’antics soldats de joguina de la Primera Guerra Mundial, que lluiten pel control dels camps de batalla d’Europa representats en diorames de trinxeres. El joc ofereix una emocionant combinació d’acció i estratègia, permetent als jugadors dirigir els seus soldats d’infanteria, cavalleria, tanques i avions cap a la victòria.

La versió HD del clàssic original ha estat meticulosament revisada i actualitzada, amb la incorporació de nous continguts, aspectes, modes de joc ampliats, controls optimitzats i millores gràfiques. A més, Toy Soldiers HD per a Nintendo Switch inclou tot el contingut descarregable original i afegeix alguns nivells nous per enriquir encara més l’experiència de joc.

Així doncs, sigui dominant els cels amb avions o liderant atacs terrestres amb tanques i soldats d’infanteria, els jugadors tindran a la seva disposició un emocionant arsenal.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.