PlayStation

Sony anuncia un nou PlayStation Showcase pel 24 de maig

Sony anuncia un nou PlayStation Showcase pel 24 de maig

Sony Interactive Entertainment ha anunciat que una gran quantitat de jocs i noves propietats intel·lectuals (IPs) estan a punt d’arribar a la PlayStation 5 i la molt esperada PlayStation VR2. Programat per al dimecres 24 de maig a les 10 de la nit, el PlayStation Showcase està destinat a captivar els entusiastes dels videojocs de tot el món. L’esdeveniment es retransmetrà a YouTube i Twitch, oferint als fans una primera visió del futur emocionant dels videojocs a la PS5 i la PS VR2.

L’esdeveniment, que durarà més d’una hora, mostrarà una llista de jocs actualment en desenvolupament per part d’estudis de renom de tot el món. Espereu poder tenir un tast de diversos títols de PlayStation Studios, que demostren el seu compromís en oferir experiències de joc innovadores i immersives. A més, els jugadors poden esperar una exhibició de jocs per part de socis externs i creadors independents, destacant el paisatge divers i creatiu de la indústria dels videojocs.

Sid Shuman, director sènior de comunicacions de contingut, ha expressat el seu entusiasme per aquest esdeveniment i ha instat els fans a marcar-ho en el calendari. Amb la promesa d’experiències de joc sense precedents, el PlayStation Showcase té com a objectiu crear expectació i emoció entre la comunitat de jugadors. La comunitat catalana de PlayStation ha anunciat que emetrà l’esdeveniment al seu canal de Twitch, compartint els seus comentaris i reaccions.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.