Nintendo PlayStation

Pocket Bravery arribarà en format físic a Nintendo Switch i PlayStation

Arriba un nou joc de lluita inspirat en els clàssics dels anys 90! Pocket Bravery combina l’estètica retro de la Neo Geo Pocket amb un sistema de combat modern. Amb 12 personatges diferents, cadascun amb habilitats i estils de joc únics, tria el teu lluitador favorit i lluita en un dels 20 escenaris disponibles.

A més, segueix la història de Nuno i els altres mentre investiguen l’organització criminal Matilha. Pocket Bravery s’ha dissenyat tant per als jugadors d’alt nivell com per als principiants, amb controls accessibles i competitius basats en el nivell d’experiència del jugador.

I si això no fos suficient, Pocket Bravery ofereix multijugador local i en línia amb «Rollback» perquè puguis gaudir de combats en línia amb latència ultra-baixa.

El joc ja està disponible per reservar en format físic per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5. La seva data de llançament està programada per al 26 de juliol de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content