Mòbil

War Thunder Mobile inicia la seva beta oberta

War Thunder Mobile inicia la seva beta oberta

Gaijin Entertainment ha anunciat el llançament de la beta oberta de War Thunder Mobile. De moment, el joc només està disponible per a dispositius Android en format APK a través del lloc web oficial. Tanmateix, en els pròxims mesos també es llançarà a Google Play i dispositius iOS.

War Thunder Mobile porta l’experiència de joc cooperatiu a gran escala de vehicles terrestres, marítims i aeris, amb models de vol i danys físicament correctes. Els vehicles són històricament exactes. De manera que per destruir eficaçment l’enemic, els jugadors han d’estudiar l’arquitectura interna del vehicle, la ubicació dels components clau i dels tripulants, i la disposició del blindatge. Amb controls còmodes i intuïtius, qualsevol pot començar a jugar i guanyar ràpidament.

Amb més de 200 unitats disponibles, incloent-hi el creuer acorat Yamato que encara no ha debutat en el War Thunder original, War Thunder Mobile se centra en els models més interessants. A més, la inclusió de submarins en les batalles marítimes i altres continguts i mecàniques exclusives fan que el joc sigui emocionant i divers.

El sistema de progressió permetrà als jugadors provar fàcilment equipament de diferents països, com els llegendaris tancs alemanys Tiger II i els moderns vehicles de combat americans M3 Bradley, i després de les pròximes actualitzacions, el joc comptarà amb tancs Abrams.

War Thunder Mobile està en la fase de prova beta oberta i els progressos realitzats ja no es reiniciaran, i tots els vehicles desbloquejats romandran amb els jugadors també en la versió de llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.