Xbox

Xbox mostrarà Starfield i altres novetats l’11 de juny

Xbox mostrarà Starfield i altres novetats l’11 de juny

Xbox ha anunciat que farà una transmissió en directe de «Xbox Games Showcase» l’11 de juny. Amb un esdeveniment especial sobre joc de rol, Starfield, immediatament després.

L’esdeveniment principal promet noves sorpreses i primeres impressions dels estudis interns de Xbox i els seus socis creatius d’arreu del món. «Starfield Direct» oferirà als jugadors una oportunitat exclusiva per aprendre més sobre Starfield, amb entrevistes amb els desenvolupadors i informació interna. L’emissió de seguiment, «Xbox Games Showcase Extended», es transmetrà el 13 de juny, i inclourà entrevistes en profunditat, centrades en les novetats del Xbox Games Showcase, així com actualitzacions de jocs dels socis de Xbox.

El Xbox Games Showcase es transmetrà a les 19:00 hores, a YouTube, Twitch, Facebook i en més de 30 idiomes. Per desgràcia, dubtem molt que el català en sigui un d’ells…

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Summer Games Fest marca el 8 de juny al calendari - Nou Joc

    05/05/2023

    […] més, el dia 11 de juny, Xbox celebrarà un nou Xbox Games Showcase mostrant les seves novetats i més detalls de Starfield. Finalment, el dia 12, Ubisoft presentarà […]

Els comentaris estan tancats.