Mòbil Nintendo

Llançada l’actualització 3.0 de Pokémon HOME

L’actualització de la versió 3.0 de Pokémon HOME ja s’ha començat a desplegar tant a la Nintendo Switch com a les plataformes mòbils. Aquesta actualització incorpora noves funcionalitats i integra Pokémon Escarlata i Púrpura. Per garantir un desplegament fluid i alleujar la càrrega dels servidors, The Pokémon Company ha optat per un llançament escalonat que es preveu que s’acabi abans de les 08:00 hores del 31 de maig.

Una de les principals novetats d’aquesta actualització és la connexió entre Pokémon HOME i Pokémon Escarlata i Púrpura. Ara els entrenadors poden transferir els seus Pokémon dels nous jocs a Pokémon HOME, ampliant les seves col·leccions. A més, la versió 3.0 introdueix diverses funcionalitats noves destinades a millorar l’experiència global de Pokémon HOME. Entre aquestes funcionalitats hi ha el «Recorda-Atacs», que permet als entrenadors ensenyar als seus Pokémon moviments oblidats.

A part, tal com indica Serebii, els entrenadors ara poden enviar Gimmighoul i Gholdengo des de Pokémon GO a Pokémon HOME.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content