Mòbil Nintendo

Llançada l’actualització 3.0 de Pokémon HOME

L’actualització de la versió 3.0 de Pokémon HOME ja s’ha començat a desplegar tant a la Nintendo Switch com a les plataformes mòbils. Aquesta actualització incorpora noves funcionalitats i integra Pokémon Escarlata i Púrpura. Per garantir un desplegament fluid i alleujar la càrrega dels servidors, The Pokémon Company ha optat per un llançament escalonat que es preveu que s’acabi abans de les 08:00 hores del 31 de maig.

Una de les principals novetats d’aquesta actualització és la connexió entre Pokémon HOME i Pokémon Escarlata i Púrpura. Ara els entrenadors poden transferir els seus Pokémon dels nous jocs a Pokémon HOME, ampliant les seves col·leccions. A més, la versió 3.0 introdueix diverses funcionalitats noves destinades a millorar l’experiència global de Pokémon HOME. Entre aquestes funcionalitats hi ha el «Recorda-Atacs», que permet als entrenadors ensenyar als seus Pokémon moviments oblidats.

A part, tal com indica Serebii, els entrenadors ara poden enviar Gimmighoul i Gholdengo des de Pokémon GO a Pokémon HOME.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.