Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Submergeix-te a Fons de Bikini amb PowerWash Simulator

Prepara’t per endinsar-te en el estimat món de Fons de Bikini mentre FuturLab i Square Enix Collective anuncien el proper llançament del paquet especial de Bob Esponja per a PowerWash Simulator. Aquest paquet d’expansió, amb un preu de 7,99 euros, estarà disponible aquest estiu a través de Steam, Xbox One, Xbox X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5.

Els fans de la icònica sèrie de dibuixos animats estaran encantats de descobrir que el paquet especial de Bob Esponja captura l’essència del material original amb el seu estil artístic únic, creat en col·laboració amb l’equip de Nickelodeon. Inspirant-se en el món submarí de Fons de Bikini, aquest paquet d’expansió ofereix una experiència nostàlgica i immersiva per als jugadors.

Emoció per part de FuturLab i Square Enix

James Marsden, Co-CEO de FuturLab, ha expressat el seu entusiasme pel projecte, afirmant: “Estic molt emocionat amb aquest paquet especial! El nostre equip ha creat una altra col·laboració fidel entre IPs que respecta l’original. Crec que aquesta en particular demostra realment el compromís que tenim d’excedir les expectatives per donar justícia a cada col·laboració de IPs.”

Timea Edvi, directora de publicació independent a Square Enix Collective, ha compartit l’emoció, afirmant: “Estem molt emocionats de donar la benvinguda a Bob Esponja al món de PowerWash Simulator! Això no hauria estat possible sense la nostra increïble comunitat de professionals de la neteja a pressió. Així com les seves meravelloses respostes als paquets especials de Tomb Raider i Midgar. Estem desitjant que us afegiu a nosaltres sota el mar!”

Una trama plena d’humor

La trama del paquet especial gira al voltant dels habitants de Fons de Bikini enfrontant-se a una sèrie de misterioses embrutades. A mesura que els jugadors assumeixen el paper de netejadors, es desvela el curiós predicament dels habitants, que es pregunten què ha passat amb el seu poble. Tanmateix, el paquet especial de Bob Esponja és només una de les emocionants actualitzacions planejades per a PowerWash Simulator el 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.