PlayStation Xbox

Wobbledogs Console Edition arriba a PlayStation 4 i Xbox One

Wobbledogs Console Edition està a punt d’arribar a PlayStation 4 i Xbox One el 23 de maig. Desenvolupat per Animal Uprising i Auroch Digital, i publicat per Secret Mode, aquest joc únic de simulació de mascotes permet als jugadors criar i mutar els seus propis gossos.

Wobbledogs Console Edition ja ha tingut un gran impacte a Steam i Nintendo Switch, aconseguint una base de fans devota. El llançament a PlayStation i Xbox porta el mateix contingut i les mateixes característiques de la versió existent de Switch, proporcionant una experiència optimitzada per als jugadors de consola. La interfície d’usuari s’ha renovat per garantir interaccions fluides amb els gossos mitjançant el comandament, oferint una experiència de joc relaxada i sense estrès. I no patiu, amants dels gossos: els jugadors encara podran acariciar afectuosament els seus companys digitals.

La premissa del joc gira entorn de cuidar una colònia personal de gossos que muten ràpidament, cadascun amb les seves pròpies peculiaritats i comportaments únics. El realisme de Wobbledogs s’estén fins a l’extrem, amb una simulació física que arriba fins a les entranyes dels gossos. Mentre que els canins comencen sent relativament ordinaris, van mutant progressivament i desenvolupen característiques inesperades a mesura que els jugadors avancen en les seves línies evolutives.

Amb el proper llançament a PlayStation 4 i Xbox One, Wobbledogs Console Edition estarà disponible per 19,99 €.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.