Nintendo

Pretty Princess Magical Garden Island arribarà en format físic a Nintendo Switch

L’aventura de granja de contes de fades, Pretty Princess Magical Garden Island, es llançarà en format físic a Nintendo Switch. El joc arribarà al nostre territori gràcies a Numskull i Meridiem Games.

A Pretty Princess Magical Garden Island, et convertiràs en la protectora d’una illa màgica, on els habitants depenen de tu per prosperar i trobar la felicitat. La teva missió serà recórrer l’illa a la recerca d’ingredients i materials per fabricar tot el que necessitin. Una vegada de tornada a la teva granja, podràs plantar llavors i cultivar collites que creixeran amb el temps. A més, no oblidis recollir llet i ous dels teus animals per obtenir recursos addicionals. Amb els diners que guanyis mitjançant el teu dur treball, podràs decorar l’illa i convertir-la en un autèntic llar de fantasia.

Una de les característiques més destacades del joc és la possibilitat de personalitzar la teva princesa amb diferents pentinats, maquillatges, vestits i molts altres elements. Podràs guanyar diners i punts de gratitud complint les peticions dels habitants de l’illa, cosa que et permetrà desbloquejar noves opcions de personalització i expandir les teves possibilitats de joc.

Pretty Princess Magical Garden Island ja està disponible per reservar en format físic exclusivament per a la Nintendo Switch. Els amants dels jocs de simulació de granja podran submergir-se en aquest món ple de màgia a partir del 23 de juny de 2023, data oficial de llançament del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content