Nintendo

Pretty Princess Magical Garden Island arribarà en format físic a Nintendo Switch

L’aventura de granja de contes de fades, Pretty Princess Magical Garden Island, es llançarà en format físic a Nintendo Switch. El joc arribarà al nostre territori gràcies a Numskull i Meridiem Games.

A Pretty Princess Magical Garden Island, et convertiràs en la protectora d’una illa màgica, on els habitants depenen de tu per prosperar i trobar la felicitat. La teva missió serà recórrer l’illa a la recerca d’ingredients i materials per fabricar tot el que necessitin. Una vegada de tornada a la teva granja, podràs plantar llavors i cultivar collites que creixeran amb el temps. A més, no oblidis recollir llet i ous dels teus animals per obtenir recursos addicionals. Amb els diners que guanyis mitjançant el teu dur treball, podràs decorar l’illa i convertir-la en un autèntic llar de fantasia.

Una de les característiques més destacades del joc és la possibilitat de personalitzar la teva princesa amb diferents pentinats, maquillatges, vestits i molts altres elements. Podràs guanyar diners i punts de gratitud complint les peticions dels habitants de l’illa, cosa que et permetrà desbloquejar noves opcions de personalització i expandir les teves possibilitats de joc.

Pretty Princess Magical Garden Island ja està disponible per reservar en format físic exclusivament per a la Nintendo Switch. Els amants dels jocs de simulació de granja podran submergir-se en aquest món ple de màgia a partir del 23 de juny de 2023, data oficial de llançament del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.