Nintendo

Shera’s i Linda’s Music Party anuncien una demo i altres novetats

El desenvolupador barceloní RubenRetro ha anunciat que els seus propers videojocs de música i ritme, Shera’s Music Party i Linda’s Music Party, s’estan apropant a la seva finalització i aviat estaran disponibles perquè els aficionats els provin. Una versió demo dels jocs es publicarà a itch.io el 17 de maig, abans de la seva campanya de Kickstarter.

Shera’s Music Party i Linda’s Music Party són dos videojocs basats en el ritme que desafien els jugadors a controlar un piano i prémer les tecles a mesura que les notes arriben a la zona de tecles corresponent. Els jocs s’estan desenvolupant exclusivament per a Nintendo Game Boy Color i es llançaran com a cartutxos físics, amb la seva caixa i llibret d’instruccions.

Novetats i característiques

A més de l’anunci de la demo, s’han compartit diverses actualitzacions sobre el progrés dels jocs:

  1. Nou menú principal d’estil carrusel: Els jugadors podran navegar per set diferents seccions al menú principal, una característica única per als jocs de Game Boy i Game Boy Color.
  2. Pixel art millorat: Els desenvolupadors han millorat els detalls de diverses escenes del joc, incloent-hi el menú de selecció d’escenari, l’escena de recompensa i el jukebox.
  3. Pantalla de selecció de gatets millorada: Inspirada en Street Fighter 2, ara apareix un gran retrat de personatge per a cada gatet al menú de selecció.
  4. Encara més bonic: S’ha optimitzat el pixel art dels gatets, permetent més colors i millors resultats. Les posicions i les danses dels gatets també s’han millorat.
  5. Veu real dins del joc: Una característica rara pels jocs de Game Boy, ara els jugadors poden sentir veus reals a la pantalla de selecció d’escenari i a la pantalla de selecció de gatets, anunciant el nom del gatet i el seu origen.
  6. Sistema de puntuació: Una nova escena de menú mostra les puntuacions més altes assolides a cada pantalla per a cada nivell de dificultat, permetent als jugadors compartir els seus èxits a les xarxes socials.
  7. Secció de jukebox: Ara els jugadors poden escoltar la banda sonora del joc sense interrupcions en el joc, sempre que hagin complert els requisits per desbloquejar cada cançó.

A mesura que els jocs s’acosten a les seves etapes finals de desenvolupament, els aficionats poden esperar la versió demo el 17 de maig i donar suport al projecte a través de la seva campanya de Kickstarter. Estigueu atents a més actualitzacions a mesura que estiguin disponibles!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content