Nintendo

Shera’s i Linda’s Music Party anuncien una demo i altres novetats

El desenvolupador barceloní RubenRetro ha anunciat que els seus propers videojocs de música i ritme, Shera’s Music Party i Linda’s Music Party, s’estan apropant a la seva finalització i aviat estaran disponibles perquè els aficionats els provin. Una versió demo dels jocs es publicarà a itch.io el 17 de maig, abans de la seva campanya de Kickstarter.

Shera’s Music Party i Linda’s Music Party són dos videojocs basats en el ritme que desafien els jugadors a controlar un piano i prémer les tecles a mesura que les notes arriben a la zona de tecles corresponent. Els jocs s’estan desenvolupant exclusivament per a Nintendo Game Boy Color i es llançaran com a cartutxos físics, amb la seva caixa i llibret d’instruccions.

Novetats i característiques

A més de l’anunci de la demo, s’han compartit diverses actualitzacions sobre el progrés dels jocs:

  1. Nou menú principal d’estil carrusel: Els jugadors podran navegar per set diferents seccions al menú principal, una característica única per als jocs de Game Boy i Game Boy Color.
  2. Pixel art millorat: Els desenvolupadors han millorat els detalls de diverses escenes del joc, incloent-hi el menú de selecció d’escenari, l’escena de recompensa i el jukebox.
  3. Pantalla de selecció de gatets millorada: Inspirada en Street Fighter 2, ara apareix un gran retrat de personatge per a cada gatet al menú de selecció.
  4. Encara més bonic: S’ha optimitzat el pixel art dels gatets, permetent més colors i millors resultats. Les posicions i les danses dels gatets també s’han millorat.
  5. Veu real dins del joc: Una característica rara pels jocs de Game Boy, ara els jugadors poden sentir veus reals a la pantalla de selecció d’escenari i a la pantalla de selecció de gatets, anunciant el nom del gatet i el seu origen.
  6. Sistema de puntuació: Una nova escena de menú mostra les puntuacions més altes assolides a cada pantalla per a cada nivell de dificultat, permetent als jugadors compartir els seus èxits a les xarxes socials.
  7. Secció de jukebox: Ara els jugadors poden escoltar la banda sonora del joc sense interrupcions en el joc, sempre que hagin complert els requisits per desbloquejar cada cançó.

A mesura que els jocs s’acosten a les seves etapes finals de desenvolupament, els aficionats poden esperar la versió demo el 17 de maig i donar suport al projecte a través de la seva campanya de Kickstarter. Estigueu atents a més actualitzacions a mesura que estiguin disponibles!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.