Núvol Ordinador Xbox

Xbox anuncia els primers títols de Game Pass de juny

Xbox Game Pass està a punt d’afegir una àmplia gamma de jocs a la seva biblioteca en les pròximes setmanes.

Disponibles a partir d’avui hi ha Chicory: A Colorful Tale, un joc d’aventures on els jugadors poden utilitzar els seus poders de pintura per explorar i resoldre trencaclosques; i Farworld Pioneers, un joc de ciència-ficció d’exploració en un món obert que ofereix modes de joc cooperatius i individuals.

L’1 de juny arribarà Car Mechanic Simulator 2021, un joc de simulació de garatge altament realista on els jugadors poden construir el seu imperi de serveis d’automòbils. També arribarà el mateix dia Slayers X: Terminal Aftermath: Vengeance of the Slayer, un joc de ritme ràpid amb acció intensa, armament i entorns destructibles. The Big Con, una aventura còmica de criminals ambientada en els anys 90 a Amèrica, també estarà disponible l’1 de juny.

El 6 de juny, els jugadors podran experimentar Amnesia: The Bunker, un joc d’horror en primera persona ambientat en un búnquer de la Primera Guerra Mundial, així com Hypnospace Outlaw, un simulador d’internet dels anys 90. Rune Factory 4 Special, una aventura de granja de fantasia, s’afegirà a la biblioteca el 8 de juny juntament amb Stacking, un joc de trencaclosques amb nines russes apilables. Finalment, el 13 de juny, els jugadors podran embarcar-se en un emocionant viatge formatiu a Dordogne i explorar secrets familiars perduts.

No obstant això, s’adverteix als jugadors que diversos jocs, com deixaran la biblioteca de Xbox Game Pass el 15 de juny. Es recomana als membres que aprofitin el descompte de la subscripció per comprar aquests jocs abans que siguin eliminats.

 • Bridge Constructor Portal
 • Chorus
 • Maneater
 • Mortal Shell
 • Serious Sam 4
 • Total War: Three Kingdoms

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

 1. Aquests són els jocs que abandonen Game Pass aquest mes - Nou Joc

  30/05/2023

  […] Xbox anuncia els primers títols de Game Pass de juny […]

Els comentaris estan tancats.