Nintendo

RedDeer.Games promet un estiu replet de novetats independents

RedDeer.Games, un popular desenvolupador i editor de jocs per a Nintendo Switch, ha anunciat la seva programació de títols per al mes de maig a l’«Indie Spring Spree». L’empresa ha revelat que llançarà quatre jocs nous aquest mes, incloent-hi Tiny Dragon Story, For a Vast Future, Mechanic 8320 i un joc misteriós.

Cada joc promet oferir una experiència única als jugadors, amb diferents gèneres, estils i històries. RedDeer.Games ha anunciat que els quatre títols estaran disponibles a preus reduïts en el moment del llançament.

Tiny Dragon Story, un joc retro d’estil 1-bit, serà el primer a debutar a la Nintendo eShop aquest divendres. Els jugadors assumiran el paper d’un petit drac que ha de recuperar els tresors robats per un mag astut.

For a Vast Future, un RPG postapocalíptic, està previst que es llanci el 12 de maig. En aquest joc, els jugadors han de navegar per un món distòpic governat per governs i cultes opressius. L’única esperança de supervivència resideix en un grup de proscrits que lluiten contra el règim.

Mechanic 8320, un joc d’aventures de ciència-ficció de punts i clics, es llançarà el 19 de maig. Els jugadors ajudaran un mecànic a trobar el seu amic robot desaparegut i resoldre diferents puzles ambientats en un món distòpic destruït pel capitalisme.

El llançament final del mes és una misteriosa història expressionista de la clàssica batalla entre el bé i el mal, ambientada en una ciutat corrupta. Més informació sobre aquest títol s’anunciarà el 10 de maig.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Tiny Dragon Story ja disponible a Nintendo Switch - Nou Joc

    01/05/2023

    […] a través de l’eShop de Nintendo Switch. El joc es va llançar durant l’esdeveniment Indie Spring Spree de […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content