Nintendo

RedDeer.Games promet un estiu replet de novetats independents

RedDeer.Games promet un estiu replet de novetats independents

RedDeer.Games, un popular desenvolupador i editor de jocs per a Nintendo Switch, ha anunciat la seva programació de títols per al mes de maig a l’«Indie Spring Spree». L’empresa ha revelat que llançarà quatre jocs nous aquest mes, incloent-hi Tiny Dragon Story, For a Vast Future, Mechanic 8320 i un joc misteriós.

Cada joc promet oferir una experiència única als jugadors, amb diferents gèneres, estils i històries. RedDeer.Games ha anunciat que els quatre títols estaran disponibles a preus reduïts en el moment del llançament.

Tiny Dragon Story, un joc retro d’estil 1-bit, serà el primer a debutar a la Nintendo eShop aquest divendres. Els jugadors assumiran el paper d’un petit drac que ha de recuperar els tresors robats per un mag astut.

For a Vast Future, un RPG postapocalíptic, està previst que es llanci el 12 de maig. En aquest joc, els jugadors han de navegar per un món distòpic governat per governs i cultes opressius. L’única esperança de supervivència resideix en un grup de proscrits que lluiten contra el règim.

Mechanic 8320, un joc d’aventures de ciència-ficció de punts i clics, es llançarà el 19 de maig. Els jugadors ajudaran un mecànic a trobar el seu amic robot desaparegut i resoldre diferents puzles ambientats en un món distòpic destruït pel capitalisme.

El llançament final del mes és una misteriosa història expressionista de la clàssica batalla entre el bé i el mal, ambientada en una ciutat corrupta. Més informació sobre aquest títol s’anunciarà el 10 de maig.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Tiny Dragon Story ja disponible a Nintendo Switch - Nou Joc

    01/05/2023

    […] a través de l’eShop de Nintendo Switch. El joc es va llançar durant l’esdeveniment Indie Spring Spree de […]

Els comentaris estan tancats.