Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Tin Hearts arriba finalment a PC, PlayStation, Xbox i el núvol

Tin Hearts arriba finalment a PC, PlayStation, Xbox i el núvol

Wired Productions i Rogue Sun han anunciat el llançament de Tin Hearts, a PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series S|X. Per commemorar el llançament de Tin Hearts, els desenvolupadors han col·laborat amb la cantant Aisha Vaughan, que ha ofert una actuació per al tràiler de llançament del joc.

La setmana passada, Tin Hearts també va presentar una història animada, narrada per Stephen Fry. En celebració del llançament del joc, Aisha Vaughan i Kieron Pepper, en col·laboració amb Black Razor Records, un segell musical independent fundat per Wired Productions, van produir una versió del tema «Toy Soldiers» de Martika.

Leo Zullo, el director general de Wired Productions, ha expressat la seva admiració per «Toy Soldiers» de Martika, afirmant que les lletres encaixen perfectament amb la història de Tin Hearts. La decisió de crear una nova versió de la cançó per al joc, produïda per Black Razor Records i interpretada per Aisha Vaughan, va ser instantània, segons Zullo.

Kostas Zarifis, el director general de Rogue Sun i el director creatiu de Tin Hearts, ha mostrat la seva emoció pel llançament del joc en múltiples plataformes, afirmant que l’equip volia crear alguna cosa realment especial per a aquesta ocasió. «Toy Soldiers» havia estat una mena d’himne de l’equip durant el desenvolupament, ja que ressonava amb els temes del joc, fet que fa que la col·laboració amb Wired Productions per al tràiler de llançament sigui motiu d’alegria i inspiració.

Tin Hearts s’ha llançat avui en diverses plataformes, incloent-hi PC (Steam, Epic Games Store, GOG, Utomik), PlayStation i Xbox. El joc ja havia arribat anteriorment a Nintendo Switch al mes d’abril. A més, el joc també ha rebut una versió en físic per a PlayStation 4 i PlayStation 5.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. GeForce NOW dona la benvinguda als jocs de Xbox a la seva biblioteca - Nou Joc

    16/05/2023

    […] Tin Hearts arriba finalment a PC, PlayStation, Xbox i el núvol […]

Els comentaris estan tancats.