Nintendo

Weird West per a Nintendo Switch es filtra a Amazon

En una emocionant revelació per als fans de Weird West, el popular videojoc de rol d’acció desenvolupat per Wolfeye Studios, s’ha filtrat que la seva edició definitiva arribarà a Nintendo Switch.

Weird West, ambientat en un salvatge oest alternatiu on la màgia i el misteri són protagonistes, ha rebut crítiques molt positives des del seu llançament inicial. Amb una jugabilitat única i una trama intrigant, el joc ofereix als jugadors la possibilitat de recórrer un món fascinant, enfrontar-se a criatures sobrenaturals i descobrir secrets amagats en un entorn ricament detallat.

La versió Definitive de Weird West, que arribarà a Nintendo Switch, inclourà tot el contingut descarregable prèviament llançat, oferint als jugadors una experiència completa i immersiva. L’anunci s’ha dut a terme seguint la filtració del llançament del joc a Amazon. Ni Devolver Digital ni Wolfeye Studios han anunciat encara una data de llançament específica, però s’espera que sigui en els pròxims mesos.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Weird West: Definitive Edition confirmat en físic per a Nintendo Switch i PlayStation 5 - Nou Joc

    22/05/2023

    […] Weird West per a Nintendo Switch es filtra a Amazon […]

Els comentaris estan tancats.