PlayStation

Shantae presenta la seva dansa original a PlayStation

Shantae, el clàssic original de 8 bits, arriba als sistemes de PlayStation exactament 21 anys després del seu llançament inicial. WayForward ha anunciat que Shantae estarà disponible digitalment a PlayStation 4 i PlayStation 5 a partir del 2 de juny de 2023. Aquest és el primer cop que el joc serà jugable en maquinari de PlayStation. Les versions de Shantae per a PS4 i PS5, impulsades pel motor Carbon Engine de Limited Run Games, conservaran els gràfics, el so i la jugabilitat del llançament original del joc, alhora que incorporaran noves característiques com ara opcions de control, estats de guarda i filtres visuals.

Llançat originalment el 2002 al Game Boy Color, Shantae és un joc d’acció-aventura-plataformes no lineal molt elogiat que va presentar als jugadors la memorable protagonista Half-Genie. En el joc, els jugadors assumeixen el paper de Shantae, utilitzant les seves habilitats per fer servir els cabells, moure les malucs i canviar de forma mentre s’engega en una missió per adquirir quatre pedres elementals a Sequin Land. La seva missió és frustrar els plans nefastos de la pirata senyora Risky Boots. El joc ofereix una jugabilitat desafiadora amb batalles contra enemics formidables, exploració de labyrinths perillosos, adquisició de noves habilitats, superació de minijocs i trobades amb aliats com ara Rottytops, Sky i Bolo. Les versions de PlayStation inclouran el mode GBC i la funcionalitat addicional de Game Boy Advance, que ofereix una transformació addicional i una paleta de colors alternativa.

Shantae estarà disponible a un preu de 9,99 euros a PlayStation 4 i PlayStation 5, amb un mode per a un jugador. La data de llançament està fixada per al 2 de juny de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.