Nintendo PlayStation

Trinity Trigger ja disponible en format físic a PlayStation 5 i Nintendo Switch

Marvelous Europe ha anunciat el llançament de Trinity Trigger, un nou joc de rol d’acció desenvolupat per FuRyu i distribuït per Meridiem Games. El joc ja està disponible en format físic per a Nintendo Switch i PlayStation 5 a les botigues de tot el nostre territori.

Trinity Trigger és un nou joc de rol d’acció que combina l’aparença i l’ambient dels jocs de rol icònics dels anys 90 amb un enfocament en combat ràpid i personalitzable. Compta amb un equip d’artistes de jocs de rol de renom, incloent-hi l’artista de construcció de mons Yuki Nobuteru (Secret of Mana), el dissenyador de personatges Raita Kazama (Xenoblade), l’escriptor d’escenaris Yura Kubota (OCTOPATH TRAVELER) i el compositor Hiroki Kikuta (Secret of Mana).

Els jugadors prenen el control de tres joves herois que intenten desafiar el destí i salvar el continent de Trinitia. Els acompanyen els Triggers, criatures estranyes amb la capacitat única de transformar-se en vuit tipus d’armes que els jugadors han de dominar si volen tenir èxit en la seva missió. Sigui jugant sol o amb dos amics en mode cooperatiu local, els jugadors exploraran biomes i masmorres diversos, desenvoluparan estratègies per aprofitar les debilitats dels seus enemics i canviaran el seu destí.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.