Nintendo PlayStation

Trinity Trigger ja disponible en format físic a PlayStation 5 i Nintendo Switch

Marvelous Europe ha anunciat el llançament de Trinity Trigger, un nou joc de rol d’acció desenvolupat per FuRyu i distribuït per Meridiem Games. El joc ja està disponible en format físic per a Nintendo Switch i PlayStation 5 a les botigues de tot el nostre territori.

Trinity Trigger és un nou joc de rol d’acció que combina l’aparença i l’ambient dels jocs de rol icònics dels anys 90 amb un enfocament en combat ràpid i personalitzable. Compta amb un equip d’artistes de jocs de rol de renom, incloent-hi l’artista de construcció de mons Yuki Nobuteru (Secret of Mana), el dissenyador de personatges Raita Kazama (Xenoblade), l’escriptor d’escenaris Yura Kubota (OCTOPATH TRAVELER) i el compositor Hiroki Kikuta (Secret of Mana).

Els jugadors prenen el control de tres joves herois que intenten desafiar el destí i salvar el continent de Trinitia. Els acompanyen els Triggers, criatures estranyes amb la capacitat única de transformar-se en vuit tipus d’armes que els jugadors han de dominar si volen tenir èxit en la seva missió. Sigui jugant sol o amb dos amics en mode cooperatiu local, els jugadors exploraran biomes i masmorres diversos, desenvoluparan estratègies per aprofitar les debilitats dels seus enemics i canviaran el seu destí.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content