Ordinador

Turbo Shell arribarà el 23 de maig a Steam, demo ja disponible

Radioactive Dreams, una desenvolupadora amb seu a Hamburg, Alemanya, ha anunciat el proper llançament del seu nou joc de plataformes, Turbo Shell. El joc està previst que s’estreni a Steam el 23 de maig, amb un preu d’11,99 euros.

Turbo Shell ofereix una visió fresca del gènere de plataformes de precisió, amb una mecànica de moviment anomenada Sistema de Propulsió d’Ous (EPS, per les seves sigles en anglès). A diferència dels jocs tradicionals de córrer i saltar, els jugadors hauran de navegar pels nivells del joc utilitzant un dispositiu de propulsió. El raig blau permet als jugadors impulsar-se fora de les superfícies a l’abast, mentre que el raig taronja els permet arrossegar-se cap a parets i sostres.

El joc ofereix una experiència de joc de ritme ràpid, on els jugadors s’enfrontaran a entorns cada vegada més perillosos en cinc mons diferents. Com a protagonista, Craig, conegut com l’«ou bo», els jugadors hauran de recollir objectius dispersos a cada nivell per salvar l’univers. Barreres làser, serres voladores i passadissos perillosos presenten obstacles que els jugadors hauran de navegar amb cura per evitar ser «esmicolats». Turbo Shell ofereix reaparicions instantànies i punts de control per ajudar els jugadors en la seva recerca, garantint una experiència motivadora i orientada a objectius.

Max Stegen, cofundador i programador principal de Radioactive Dreams, ha expressat la seva emoció pel mecànic únic de Turbo Shell, afirmant: “Ens encanten els jocs de plataformes de precisió en 2D, però volíem donar-li una nova perspectiva. Tothom corre i salta, així que vam decidir provar alguna cosa nova amb el Sistema de Propulsió d’Ous que us permet impulsar-vos o agafar-vos a les superfícies. És una manera totalment nova de fer les coses que us farà reentrenar el cervell. Però no m’ho prengueu només de paraula, proveu la demo gratuïta a Steam!”.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.