Ordinador PlayStation Xbox

Skater XL estrena un nou mapa amb inspiració real

Easy Day Studios i Dickies Skateboarding s’han unit per llançar un nou mapa per a Skater XL anomenada Fire Station Park. Aquesta actualització celebra l’obertura del «skate plaza» de Fire Station Park a Fort Worth, Texas, amb el suport de Dickies. La versió de Skater XL del parc és una rèplica que captura l’essència del gran skatepark real. Treballant de prop amb els dissenyadors de parcs de New Line Skateparks, el mapa inclou diverses sendes de terreny, una pista de formigó amb cantons aptes per a grinds, angles i desnivells únics, i totes les característiques per a patinar que es troben al parc real.

Una col·laboració especial

Jeff Goforth, el director de màrqueting d’Easy Day Studios, ha expressat la seva emoció sobre la col·laboració: “Dickies ha estat un increïble col·laborador per a Skater XL, i estem emocionats d’afegir Fire Station Park i oferir-lo als jugadors de tot el món. És genial saber que persones de tants països diferents podran tenir una idea de l’experiència de la comunitat de patinadors de Fort Worth gràcies a Dickies”.

Joseph Monteleone, el gestor global de marca de Dickies Skateboarding, va fer eco d’aquest sentiment i va dir: “Estem emocionats de col·laborar amb Dickies i Skater XL en un altre projecte. Donar vida al Fire Station Park Skate Plaza tant en el món real com en el dels videojocs perquè tothom pugui patinar-hi ha estat un projecte molt maco. Crec que les comunitats de jugadors i patinadors en gaudiran”.

Els jugadors poden accedir a l’actualització del mapa del DLC de Fire Station Park a través del Mod Browser del mateix joc. Skater XL està disponible a les consoles Xbox i PlayStation, així com a PC via Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.