Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Solarpunk comença la seva campanya de Kickstarter

rokaplay i Cyberwave han llançat una campanya a Kickstarter pel seu proper joc de supervivència i construcció, Solarpunk. El joc, previst per a un llançament en accés anticipat a Steam el 2024, amb versions per a PlayStation, Xbox i Switch a seguir, ofereix als jugadors l’oportunitat d’experimentar una aventura de supervivència futurista única des de zero.

Solarpunk es desenvolupa en un món tècnicament avançat d’illes flotants, on els jugadors han d’utilitzar tecnologia sostenible per crear un ecosistema autosuficient. En el mode de jugador únic o cooperatiu, els jugadors aprofitaran la llum solar, el vent i l’aigua per desenvolupar un sistema d’energia i automatitzar la recol·lecció de recursos i l’aigua de les plantes.

El joc permet als jugadors personalitzar la seva pròpia nau aèria i emprendre viatges al cel per explorar illes llunyanes. Amb l’habilitat de construir edificis, cultivar aliments i crear dispositius, els jugadors poden crear la seva casa ideal al cel.

Les característiques clau de Solarpunk inclouen modes multijugador i cooperatiu, construcció i recol·lecció de recursos, agricultura, creació d’objectes, gestió d’energia, personalització de naus aèries i exploració. El joc està impulsat per Unreal Engine 5.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content