Ordinador

Frost Giant Studios mostrarà la jugabilitat de Stormgate

Frost Giant Studios, coneguts pel seu treball en jocs d’estratègia com ara WarCraft III i StarCraft II, està a punt de presentar la jugabilitat del seu esperat joc gratuït, Stormgate. La revelació de la jugabilitat prealfa tindrà lloc durant el PC Gaming Show l’11 de juny. Stormgate pretén oferir una visió moderna de la fórmula clàssica de l’estratègia en temps real i serveix com a successor espiritual dels aclamats jocs d’estratègia en temps real StarCraft i Warcraft.

Amb un món de ciència-ficció i fantasia, Stormgate presenta un conflicte global entre la humanitat i invasors aliens demoníacs que lluiten per controlar la Terra. El joc inclourà actualitzacions de temporada regulars, assegurant un flux constant de noves missions de campanya per als jugadors. La tecnologia exclusiva de Frost Giant, SnowPlay, promet oferir una jugabilitat precisa i molt reactiva, millorant el control del jugador sobre el camp de batalla.

El que diferencia Stormgate dels jocs d’estratègia en temps real anteriors és el seu enfocament en experiències multijugador. A més de la campanya amb una història enfocada en el joc en solitari o en cooperació, els jugadors podran participar en diferents modes dissenyats per a joc cooperatiu, incloent-hi un mode de cooperació entre tres jugadors contra la IA amb personatges Herois únics, així com competicions basades en equips de 3 contra 3. El joc també oferirà un potent i fàcil d’utilitzar editor de nivells integrat, que permetrà als jugadors crear mapes i modificacions personalitzades.

Stormgate és un joc exclusiu per a Windows PC i els jugadors interessats poden inscriure’s per participar en les proves tancades a playstormgate.com. El joc també es pot afegir a la llista de desitjos a Steam. Les proves tancades començaran al juliol i s’estendran fins al 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.