Nintendo PlayStation

Weird West: Definitive Edition confirmat en físic per a Nintendo Switch i PlayStation 5

Weird West: Definitive Edition, desenvolupat pels creadors de Dishonored i Prey, està a punt d’arribar en format físic per a Nintendo Switch i PlayStation 5. Aquesta aventura de rol i acció convida els jugadors a emprendre un viatge ple de supervivència i descobrir misteris, mentre exploren els destins interconnectats dels seus herois extraordinaris.

Weird West presenta una reinterpretació única i fosca del Salvatge Oest en forma de fantasia, on agents de la llei i pistolers coexisteixen amb criatures fantàstiques. Així doncs, els jugadors s’endinsaran en les històries d’un grup d’herois atípics. Els quals es converteixen en llegenda en funció de les decisions preses en aquesta terra implacable.

Cada viatge és distintiu, prenent forma segons les accions del jugador, oferint narratives d’alt risc on cada decisió compta i el món reacciona en conseqüència. Sigui formant una banda pròpia o aventurant-se en solitari en els límits sobrenaturals de Weird West, els jugadors tenen l’oportunitat de modelar el seu propi conte llegendari.

En conclusió, Weird West: Edició Definitiva ja està disponible per a la reserva en format físic per a Nintendo Switch i PlayStation 5. El llançament del joc està previst pel 22 de setembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.