Núvol

GeForce NOW dona la benvinguda als jocs de Xbox a la seva biblioteca

En un moviment molt esperat, els jocs de Xbox fan el seu debut a la plataforma GeForce NOW. Tot i que inicialment només hi ha un títol disponible aquesta setmana, la setmana vinent s’afegiran tres més a la llista, marcant l’inici d’un flux constant de jocs de Xbox que entren al servei.

NVIDIA, l’empresa responsable de GeForce NOW, ha destacat que la selecció inicial de jocs de Xbox a la plataforma està formada per títols que ja estan disponibles a Steam. No obstant això, també han assegurat als usuaris que s’afegirà suport per a la botiga de Microsoft en els pròxims mesos. El procés d’integració d’una nova botiga requereix més temps en comparació amb l’afegiment de jocs existents de Steam.

Els pioners

El primer joc de Xbox que arriba a la biblioteca de GeForce NOW és Gears 5. Llançat originalment a finals de 2019, Gears 5 és l’últim títol de la popular sèrie Gears.

Mirant cap al futur, la setmana que ve arribaran tres jocs de Xbox addicionals:

  • Deathloop (25 de maig)
  • Grounded (25 de maig)
  • Pentiment (25 de maig)

Aquests quatre títols de Xbox també seran accessibles per a la compra i el joc en el núvol amb una fidelitat encara més alta a través de GeForce NOW.

Dos jocs addicionals

A més de la inclusió dels jocs de Xbox, l’equip de GeForce NOW té més novetats per als usuaris aquesta setmana. S’han afegit dos jocs nous al servei:

  • Tin Hearts
  • The Outlast Trials

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.