Ordinador PlayStation

Hadoque i Devolver Digital anuncien ULTROS

La desenvolupadora sueca Hadoque ha anunciat el seu primer joc d’aventures, ULTROS. El joc es llançarà exclusivament per a les consoles de PlayStation i per a PC a través de Steam el 2024.

ULTROS transporta els jugadors en un viatge místic a través d’un món de estil Metroidvania, caracteritzat per un paisatge vibrant i aliè. A mesura que els jugadors exploren The Sarcophagus, un regne ple de misteris còsmics, s’enfrontaran a una gran varietat de formes de vida diverses i a una flora exòtica. Participant en combats intensos basats en l’ús de ganivets, els jugadors hauran de lluitar contra criatures brutals. Si els jugadors moren, es trobaran atrapats en un bucle temporal a causa dels estranys poders de The Sarcophagus i l’entitat demoníaca que hi resideix.

L’art captivador del joc, creat per l’artista reconegut El Huervo (conegut pel seu treball a la sèrie Hotline Miami), i la seva banda sonora contribueixen a l’experiència. ULTROS ofereix un món ple de secrets i convida els jugadors a desxifrar els seus misteris quan es llanci el 2024.

ULTROS estarà disponible per a PlayStation 5, PlayStation 4 i PC (a través de Steam).